LUXEMBOURG - SRBIJA


Prejsť na obsah

NEPTUNE 15-EC

PROIZVODI > PESTICIDI

 

NEPTUNE 15-EC
fluazifop-P-butil 150 g/l

NEPTUNE 15-EC je selektivni, folijarni herbicid. Proizveden je u obliku koncentrata za emulziju (EC).

PRIMENA PREPARATA: preparat je namenjen za suzbijanje jednogodišnjih i višegodišnjih uskolisnih korova u suncokretu, kada su korovi u fazi 3-5 listova, odnosno u fazi intenzivnog porasta, a najkasnije do početka cvetanja.
Primenjuje se u dozi od 0.8 l/ha (8 ml na 100 m2) za jednogodišnje i 1,3 l/ha (13 ml na 100 m2) za višegodišnje uskolisne korove, uz utrošak 200-400 litara vode po hektaru (2-4 l na 100 m2).
Vrste korova koje NEPTUNE 15-EC dobro suzbija: svračice (Digitaria spp.), korovski proso (Echinochloa crus-galli), zeleni muhar (Setaria viridis), sirak divlji iz semena i rizoma (Sorghum halepense).
Vrste korova koje NEPTUNE 15-EC zadovoljavajuće suzbija: pirevina obična (Agropyrum repens) i zubača obična (Cynodon dactilon).

NAPOMENE: Maksimalan broj tretiranja na istoj površini u toku jedne godine je dva puta. Ukoliko dođe do prevremenog skidanja ili preoravanja useva, na tretiranim površinama najmanje 2 meseca od primene, ne smeju se sejati strna žita i kukuruz.

MEŠANJE SA DRUGIM PREPARATIMA: NEPTUNE 15-EC se može mešati sa drugim preparatima koji su registrovani za primenu u suncokretu.

KARENCA: obezbeđena vremenom primene.

Uputstvo za upotrebu možete preuzeti
ovde u pdf formatu.


LUXEMBOURG - SRBIJA | info@luxembourg.co.rs

Naspäť na obsah | Späť na hlavné menu